Monday, 14 November 2011

whatis wrong with me

haish. rase macam 2 tahun nak siapkan lab report ni. seminggu cuti ponn x dapat siap siap lagi.terok betol! apesal org lain boleh je siap? tapi bile pikiaq2, bile buat kerja last minute hasil nye lebih bagusssss. mcm 100% efficiency. i guess that's just how my brain works. it works best under time constraint (< grammar ayat ni betol ke weh?) papejelah. Engish aku mmng tidah sehebat adik beradik aku yang lain. sbb aku pemalas membaca. hish teruk. oh sebernanye aku mmng peng-procrastinater yang hebat lg bertamadun. Tp kot2 mmng aku work better that way ke ntah ntah? yeke yeke. pape je la timah. okay lab ni sikittt lagi nk siap. discussion dah 85% siap. conclusion tu alah, senang je. pendek je. patu theory tidak tahu menahu nk tulis apa aih. tibai sajela labu. okay come on timah! you can do it! InsyaAllah, Allah permudahkan. hihi.


Ha ni sample utk lab ktrang. ade 2 cara nk mount sample tu, hot and cold. dlm exp ni kite gune yg hot, sbb. . .. ah mlas la nk eksplen. okay kembali berjuang! doakan saya dapat buat yang terbaik. SHAH ALAM!!!!!?!?! PEACEEEE YOOO! 

6 comments:

  1. thank you girls! dah siap dah tebal gile mcm thesis nk buat masters. haha

    ReplyDelete
  2. releks2...buat pelan2..nnti akan siap juga yg pntg sabar..apapun blog awak ni memang nice.. sesekali boleh lepak kat blog saya korean clothing online / korean fashion online. have a nice day...

    ReplyDelete
  3. hahahaha kau dah kenape in the middle of buat report pon bole blogging? :P Akupon sllu camtuh gak. hewhewhew. Experiment aku suke, report aku rasa cam nak muntahhhh! Benchii kan. Puihh XP
    Kbai.

    ReplyDelete